Πως να μοιράσεις ψηφιακά το άλμπουμ των φωτογραφιών του γάμου σου

Το ψηφιακό άλμπουμ εκτός από μια καινούρια τάση στα γαμήλια εθιμοτυπικά αποτελεί μια συμφέρουσα και έξυπνη λύση για να φτάσει το χαρμόσυνο γεγονός σε όλους σας τους αγαπημένους ανθρώπους.

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω άρθρα για Φωτογραφίες & Βίντεο

Ένα γαμήλιο άλμπουμ είναι κάτι που αξίζει να μοιραστούν όλοι οι δικοί σας άνθρωποι. Το καλό είναι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από εσάς μπορούν επίσης να δουν τις φωτογραφίες γάμου σας όταν στέλνετε το άλμπουμ. Εδώ αναφέρονται μερικοί εύκολοι τρόποι για να μοιραστείτε το γάμο σας μέσω ψηφιακών online άλμπουμ.

Συγκεντρώστε όλες τις φωτογραφίες του γάμου σας, και στη συνέχεια να επιλέξετε αυτές που θέλετε να συμπεριλάβετε στο γαμήλιο άλμπουμ. Αν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες, μπορείτε να βρείτε και μερικές από άλλους παρευρισκόμενους στο γεγονός.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες που δεν έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια του γάμου ακριβώς, όπως οι οικογενειακές φωτογραφίες, φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του ζευγαριού, αξέχαστες στιγμές, κλπ.

Συζητήστε με το φωτογράφο του γάμου σας. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι γάμων συνήθως προσφέρουν την υπηρεσία της λήψης των φωτογραφιών σας και την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο. Συζητήστε με το φωτογράφο σας αν μπορεί να το κάνει, ή να επιλέξετε ένα φωτογράφο που εξαρχής είναι πρόθυμος να το κάνει.

Σκεφτείτε το θέμα. Επιλέξτε ένα σχέδιο για το πώς θα φαίνεται το άλμπουμ του γάμου σας. Κοιτάξτε σε διάφορα λευκώματα γάμου για να πάρετε ιδέες. Μπορεί να θέλετε το άλμπουμ σας να έχει το ίδιο θέμα όπως ο γάμος σας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα ψηφιακό άλμπουμ γάμου, όπως τα κινούμενα σχέδια, μουσική, ηχητικά εφέ και άλλα παρόμοια.

Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε ψηφιακή μορφή. Για να μπορέσετε να τις βάλετε απευθείας στο διαδίκτυο, θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή πρώτα. Αν όχι, μπορείτε να τις σκανάρετε για να αποθηκευτούν ψηφιακά. Μεταφέρετε τις φωτογραφίες από τις κάμερες και να αποθηκεύστε τις στον υπολογιστή σας, σε CD ή σε μια μονάδα flash.

Βρείτε ιστοσελίδες για να τοποθετηθεί το άλμπουμ του γάμου σας. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες όπου μπορείτε να τοποθετήσετε άλμπουμ φωτογραφιών. Ανακαλύψτε τες χρησιμοποιώντας μια μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο και γράφοντας τις λέξεις: «online φωτογραφικό άλμπουμ». Ορισμένες ιστοσελίδες μπορεί να χρησιμοποιούνται δωρεάν ενώ άλλες απαιτούν αντίτιμο. Διαβάστε τις οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιείτε τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Μπορεί να έχουν επεξεργαστή φωτογραφιών, κοινή χρήση φωτογραφιών και άλλα χαρακτηριστικά. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το άλμπουμ σε ένα βίντεο ή προβολή παρουσίασης και μετά το ανεβάσετε στο YouTube και σε παρόμοιους ιστότοπους.

Η χρήση ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης. Εάν έχετε έναν λογαριασμό σε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να ανεβάσετε το άλμπουμ του γάμου σας εκεί. Αυτές οι σελίδες έχουν συνήθως έναν ειδικό τρόπο για να δημιουργείτε άλμπουμ με φωτογραφίες. Εκείνοι που είναι συνδεδεμένοι μαζί σας στο δίκτυο μπορούν να δουν το άλμπουμ του γάμου σας.

Στείλτε e-mail. Μπορείτε να στείλετε το άλμπουμ του γάμου σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η προσαρμογή του άλμπουμ σε ένα συμπιεσμένο αρχείο θα κάνει την αποστολή ευκολότερη. Αν έχετε τοποθετήσει το άλμπουμ σας σε ένα δικτυακό τόπο, αποστείλετε στους παραλήπτες του mail σας τον σύνδεσμο (link).

Διατηρείτε πάντα ένα αντίγραφο των φωτογραφιών σας, έτσι ώστε ακόμα και όταν η ηλεκτρονική έκδοση έχει καταστραφεί ή διαγραφεί, θα τις έχετε ακόμα. Αποφύγετε την ανταλλαγή του άλμπουμ του γάμου σας με ανθρώπους τους οποίους δεν γνωρίζετε ή εμπιστεύεστε, γιατί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ένα άλμπουμ γάμου περιλαμβάνει πολύτιμες αναμνήσεις, οπότε να είστε προσεκτικοί με εκείνους που το μοιράζεστε.

Νύφη

Νυφικά, αξεσουάρ, κοσμήματα! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την μέρα του γάμου σας.

Ομορφιά

Μακιγιάζ, Μαλλιά, Χτενίσματα, Νύχια! Γίνε πιο όμορφη από ποτέ, την μέρα του γάμου.

 

Γάμος

Τα πάντα που πρέπει να γνωρίζεις και να κάνεις για να οργανώσεις μοναδικά ένα τέλειο γάμο.

Δώρα

Ευχές και Δώρα, για τη γυναίκα, τον άντρα, τους κουμπάρους, τα παιδιά και τους καλεσμένους.

 

Βάπτιση

Τα πάντα που χρειάζεται να ξέρεις για να οργανώσεις μια αξέχαστη βάπτιση στο μωρό σου.

Πάρτυ

Catering, μουσική, τραγούδια, χοροί! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα αξέχαστο πάρτυ γάμου.

 
Καταχωρήσεις
image

Γιάννης ΚελεμένηςO Γιάννης Κελεμένης είναι επαγγελματίας φωτογράφος και ασχολείται επαγγελματικά με την...

image

Γάμος by Jennifer'sΜε αισθητική και ευαισθησία δημιουργούμε τον γάμο σας, ανάλογα με την προσωπικότητα, τις...

image

Crazy DiamondΜοναδικές Εκδηλώσεις με Διεθνή Χροιά!

image

Victoria HΕπισκεφθείτε τη boutique των "Comme il Faut" και θα νιώσετε την καλαισθησία και την κομψότητα να σας...

Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε κάθε μήνα το newsletter με προτάσεις που θα σας συναρπάσουν!

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το WeddingPlan.gr

- Εγγραφή στο Newsletter -