Πώς να γίνεις dj χωρίς μαθήματα

Όσα πρέπει να ξέρεις για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα ως dj χωρίς να χρειαστείς ειδικά μαθήματα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ DJimage

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω άρθρα για

 Οι περισσότεροι μεγάλοι dj δεν έχουν τελειώσει κάποια σχολή. Χρησιμοποιώντας την αγάπη τους για τη μουσική και παρατηρώντας τις τεχνικές άλλων έκαναν τα πρώτα τους βήματα και συνέχισαν να βελτιώνονται καθημερινά. Πρίν λοιπόν βάλεις το χέρι σου στην τσέπη για να ξεκινήσεις μαθήματα, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές, εφάρμοσε τις και αν θελήσεις κάνε μερικά μαθήματα για περισσότερο τεχνικά θέματα.

 
Αποφάσισε τι  είδους dj θέλεις να γίνεις
Θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά ή είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις σαν χόμπι; Αυτή σου η απόφαση θα καθορίσει το πόσο εντατικά θα πρέπει να ασχοληθείς και πόσο θα χρειαστεί να εμβαθύνεις στο αντικείμενο σου. Επίσης, θα καθορίσει τι είδους εξοπλισμό θα χρειαστεί να προμηθευτείς μα αυτό είναι το τελευταίο με το οποίο θα ασχοληθείς.
 
Κάνε σωστές γνωριμίες
Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τα πάντα για οποιαδήποτε τέχνη είναι να γνωρίσεις επαγγελματίες του είδους και να μαθητεύσεις δίπλα τους. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή αρχικά με τον dj του αγαπημένου σου μαγαζιού και πέρνα όσο χρόνο μπορείς μαθαίνοντας κοντά του. Παρατήρησε τις κινήσεις του, μάθε όσα περισσότερα tips για τεχνικές, είδη μουσικής και μάθε από την εμπειρία του.
 
Μάθε τα είδη της μουσικής
Μπορεί το προσωπικό σου γούστο στη μουσική να είναι συγκεκριμένο όμως ένας dj θα πρέπει να γνωρίζει όλα τα είδη. Βάλε στόχο να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για κάθε είδος μουσικής, για τα πιο δημοφιλή τραγούδια του κάθε είδους και παράμεινε συνεχώς ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου. Επίσης, ψάξε μόνος σου νέα τραγούδια και ρυθμούς και άρχισε να χτίζεις τη δισκοθήκη και το ρεπερτόριο σου.
 
Χρησιμοποίησε το internet
Στο διαδίκτυο θα βρείς δεκάδες βίντεο και άρθρα που αναλύουν τεχνικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Εκμεταλλεύσου αυτό το μεγάλο μέσο για να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς και κράτα σημειώσεις. Θα είναι σα να κάνεις online μαθήματα για dj και μάλιστα χωρίς καν να βγείς από το σπίτι.
 
Αγόρασε τον εξοπλισμό σου
Για τα πρώτα σου βήματα δε θα χρειαστείς κάτι το ακριβό ή εξεζητημένο. Επένδυσε σε ένα μεταχειρισμένο σετ για dj πάνω στο οποίο θα μάθεις και καθώς θα περνά ο καιρός και θα βελτιώνεσαι αποφάσισε τι είδους εξοπλισμό θα αγοράσεις. 
 

Καταχωρήσεις
Οδηγός Επαγγελματιών

Βρείτε ποιος επαγγελματίας γάμου σας ταιριάζει. Από Wedding Planners μέχρι κτήματα δεξίωσης, ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία.

Αναζήτηση Κατηγορίας    

- Αναζήτηση -

Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε κάθε μήνα το newsletter με προτάσεις που θα σας συναρπάσουν!

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το WeddingPlan.gr

- Εγγραφή στο Newsletter -

wedding plan

Οδηγός Επαγγελματιών