Όσα πρέπει να ξέρεις για την οργάνωση του γάμου σου

Εδώ θα βρεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε η οργάνωση του δικού σου γάμου να είναι μία όμορφη εμπειρία.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥimage

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω άρθρα για

Πρέπει να οργανώσεις το γάμο σου και αυτό σε αγχώνει; Δεν υπάρχει λόγος . Αν ξεκινήσεις εγκαίρως τη προετοιμασία όλα θα κυλήσουν υπέροχα. Πάρε χαρτί και μολύβι και ακολουθώντας τις παρακάτω απλές οδηγίες, κάνε την οργάνωση του γάμου σου παιχνίδι.
 
Ξεκινάμε λοιπόν…
Φάση 1η 
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις φυσικά είναι να ορίσεις μαζί με τον καλό σου την ημερομηνία του γάμου σας. Έχοντας αυτό στο μυαλό θα προχωρήσεις στο να κλείσεις την εκκλησία και να διαλέξεις που θα γίνει η δεξίωση ή το πάρτυ σας. Επίσης από τώρα πρέπει να αποφασίσετε με τον καλό σου πόσα χρήματα σκοπεύετε να ξοδέψετε για το γάμο (μιλήστε και με τους γονείς σας, πάντα μπορούν να βοηθήσουν) και μη ξεχάσετε να φτιάξετε τη λίστα των καλεσμένων. Τώρα επίσης, πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις και για το νυφικό σου μαζί με όσα συνεπάγεται (παπούτσια κλπ).
 
Φάση 2η 
Αφού έχεις κάνει όλα τα παραπάνω, ήρθε η ώρα να βρείς το ανθοπωλείο που θα αναλάβει το στολισμό, το catering, τον φωτογράφο και να διαλέξεις τα προσκλητήρια. Αν δεν έχετε ήδη βέρες πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε, και επίσης αν πρόκειται να πάτε ταξίδι του μέλιτος είναι η κατάλληλη εποχή να διαλέξετε προορισμό. Και φυσικά μην αμελήσεις τις πρόβες νυφικού.
 
Φάση 3η
Ξεκινάς να στέλνεις τις προσκλήσεις και να συντονίζεις τις τελικές λεπτομέρειες όσον αφορά το φαγητό και το πάρτι. Επίσης συναντιέσαι με το φωτογράφο για ένα ακόμη briefing και ψάχνεις για DJ που θα παίξει μουσική. Λογικά θα έχεις στα χέρια σου το νυφικό και ο καλός σου το κοστούμι του οπότε αν έχετε παρανυμφάκια είναι ώρα να βρείτε και σε εκείνα τα θα φορέσουν. Τέλος, αν έχεις αρχίσει να λαμβάνεις δώρα σημείωνε τις λεπτομέρειες γιατί θα σου χρειαστούν όταν θα θέλεις να στείλεις ευχαριστήρια σημειώματα (αν το αφήσεις για μετά θα μπερδευτείς).
 
Και κάπως έτσι, πρίν ακόμη το καταλάβεις θα έχουν περάσει οι μήνες και θα έχει φτάσει η μεγάλη ώρα και φυσικά αφού θα τα έχεις οργανώσει όλα στην εντέλεια, δε θα έχεις παρά να απολαύσεις την ημέρα και να διασκεδάσεις με τν ψυχή σου.
 

Καταχωρήσεις
Οδηγός Επαγγελματιών

Βρείτε ποιος επαγγελματίας γάμου σας ταιριάζει. Από Wedding Planners μέχρι κτήματα δεξίωσης, ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία.

Αναζήτηση Κατηγορίας    

- Αναζήτηση -

Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε κάθε μήνα το newsletter με προτάσεις που θα σας συναρπάσουν!

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το WeddingPlan.gr

- Εγγραφή στο Newsletter -

wedding plan

Οδηγός Επαγγελματιών