Νύχτα Γάμου: Πως να προγραμματίσεις την συνύπαρξη της μουσικής σε όλες τις φάσεις του γάμου και της δεξίωσης

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα στις δεξιώσεις γάμου αποτελεί η αρμονική συνύπαρξη μουσικής και δραστηριοτήτων. Προγραμματίζοντας την αλληλουχία των γεγονότων εγκαίρως, θα εξασφαλίσεις τα κατάλληλα τραγούδια γάμου και θα μαγέψεις τους καλεσμένους σου.

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω άρθρα για Μουσική & Τραγούδια

Ο προγραμματισμός μιας γαμήλιας δεξίωσης μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία. Η εύρεση ενός καλού DJ, μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να απαλλαχθείτε από μερικές ανησυχίες για το σχεδιασμό της επίμαχης βραδιάς. Θέλετε να έχετε τα πάντα έτοιμα, ώστε πριν από την δεξίωση τα πράγματα να λειτουργούν ομαλά.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι να συντονίσετε το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων που θέλετε να γίνουν στη δεξίωσή σας με τον DJ έτσι ώστε να ξέρει εγκαίρως τι έχει να κάνει.

Βρείτε τον κατάλληλο DJ για τη μεγάλη βραδιά. Ρωτήστε πό τους γύρω σας εκείνους που έχουν παντρευτεί πρόσφατα για να μάθετε ποιους είχαν και αν ήταν ευχαριστημένοι με την έκβαση της δεξίωσης. Προσπαθήστε να κλείσετε εκ των προτέρων τον DJ προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του.

Αποφασίστε με ποια σειρά θέλετε να γίνουν τα γεγονότα στη διάρκεια της δεξίωσης. Κάνετε ένα πρόγραμμα των εκδηλώσεων και κρατήστε γραπτές σημειώσεις έτσι ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα. Στη συνέχεια, δώστε ένα αντίγραφο από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο DJ αρκετές ημέρες πριν τη μεγάλη βραδιά.

Αν έχετε πρόβλημα με τη δημιουργία του προγράμματος, ζητήστε τη συμβουλή και τις προτάσεις του. Ο DJ θα έχει κατά πάσα πιθανότητα κάποιες καλές ιδέες για το τι λειτουργεί καλά σύμφωνα με το πρόγραμμα της δεξίωσης και τι όχι.

Επικοινωνήστε με τον DJ πριν από την δεξίωση. Κρατήστε επαφή μαζί του ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να εξασφαλιστεί ότι δεν έχει ξεχάσει την ημερομηνία και οποιοδήποτε από τα στοιχεία που αφορούν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ενημερώστε τον DJ πριν από το γαμήλιο πάρτι εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Ενημερώστε τον άμεσα σε περίπτωση που αλλάξουν τα πράγματα, ώστε να διαμορφώσει αναλόγως τα τραγούδια για το γάμο. Αντίθετα, αν η μεταξύ σας επικοινωνία δεν είναι τακτική ή αποτελεσματική, μπορεί να μη φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του και το όλο αποτέλεσμα να εκθέσει τόσο εσάς, όσο και τον ίδιο.

Νύφη

Νυφικά, αξεσουάρ, κοσμήματα! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την μέρα του γάμου σας.

Ομορφιά

Μακιγιάζ, Μαλλιά, Χτενίσματα, Νύχια! Γίνε πιο όμορφη από ποτέ, την μέρα του γάμου.

 

Γάμος

Τα πάντα που πρέπει να γνωρίζεις και να κάνεις για να οργανώσεις μοναδικά ένα τέλειο γάμο.

Δώρα

Ευχές και Δώρα, για τη γυναίκα, τον άντρα, τους κουμπάρους, τα παιδιά και τους καλεσμένους.

 

Βάπτιση

Τα πάντα που χρειάζεται να ξέρεις για να οργανώσεις μια αξέχαστη βάπτιση στο μωρό σου.

Πάρτυ

Catering, μουσική, τραγούδια, χοροί! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα αξέχαστο πάρτυ γάμου.

 
Καταχωρήσεις
image

Alexandra ArgyriΜε διακριτικότητα και συνέπεια είμαστε κοντά σας να αποτυπώσουμε τις εικόνες και τα...

image

Poros Image HotelΑπολαύστε την εκπληκτική θέα στον Πόρο, καθώς και στην Πελοπόννησο και το εκπληκτικό...

image

exo catering Για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας φροντίζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια και...

image

Tasoulis JewelleryΣτα κοσμηματοπωλεία Tasoulis Jewellery® θα βρείτε κοσμήματα από χρυσό, λευκόχρυσο, ασήμι, με...

Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε κάθε μήνα το newsletter με προτάσεις που θα σας συναρπάσουν!

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το WeddingPlan.gr

- Εγγραφή στο Newsletter -