Γάτα Ονειροκρίτης: Ερμηνεία και Επεξήγηση του Ονείρου

Διάβασε την επεξήγηση και ερμηνεία της γάτας σαν όνειρο από τον ονειροκρίτη μας.

ΓΑΤΑ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣimage

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω άρθρα για

Η γάτα στα όνειρα συμβολίζει την ανεξαρτησία, τη θηλυκότητα και τη δύναμη. Ωστόσο συμβολίζει επίσης και την κακοτυχία. Μια γάτα σε όνειρο ίσως συμβολίζει κάποιο πρόσωπο που έχε σκοπό του να σε βλάψει. Αν στο όνειρο φοβάσαι αυτή τη γάτα τότε ίσως νιώθεις ανασφάλεια απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα και τις προθέσεις τους.

Αν δεις μια γάτα χωρίς ουρά τότε αυτό σημαίνει την απώλεια ελέγχου σε μια κατάσταση. Αν δεις πως έχασες τη γάτα σου τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να βρείς ξανά τη δύναμη και την ανεξαρτησία σου. Αν η γάτα σε δαγκώνει, τότε μάλλον κάποιοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα. Αν στο όνειρο σώζεις τη ζωή μιας γάτας, τότε σύντομα θα ανακτήσεις τις δυνάμεις συ και θα πάρεις τον έλεγχο μιας κατάστασης δυναμικά. Αν ονειρευτείς πως μια γάτα σε γρατζουνά, τότε ίσως περιβάλλεσαι από ανθρώπους που θέλουν να σε βλάψουν. Εναλλακτικά, το γρατζούνισμα μπορεί να συμβολίζει τη συμμετοχή σου σε μια κατάσταση που δεν σου κάνει καλό.

Αν δεις μια μαύρη γάτα τότε πρέπει να αρχίσεις να εμπιστεύεσαι τα ένστικτά σου. Μπορεί μια μαύρη γάτα στην πραγματική ζωή να συμβολίζει κακοτυχία αλλά στα όνειρα αναλαμβάνει το ρόλο της διαίσθησης σου και πρέπει να την υπακούς. Αν δεις μια λευκή γάτα σημαίνει πως σε περιμένουν μπελάδες. Αν δεις μια γάτα να σκοτώνεται τότε σημαίνει πως έχεις αρχίσει να χάνεις τον έλεγχο και πρέπει να κάνεις ότι μπορείς για να τον ανακτήσεις. Αν στο όνειρο σου δεις γάτες να παίζουν ίσως ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να αφήσεις τον εαυτό σου να διασκεδάσει.

Αν στο όνειρο σου έχεις μάτια γάτας, αυτό σημαίνει πως θα βρείς το δρόμο σου ή τη λύση σε κάποιο δύσκολο πρόβλημα που θα σου παρουσιαστεί παρά τις αντιξοότητες. Αν δεις μια γάτα με λαμπερά μεγάλα μάτια, τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να αντιμετωπίσεις την αλήθεια στη ζωή σου…κατάματα.

Καταχωρήσεις
Οδηγός Επαγγελματιών

Βρείτε ποιος επαγγελματίας γάμου σας ταιριάζει. Από Wedding Planners μέχρι κτήματα δεξίωσης, ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία.

Αναζήτηση Κατηγορίας    

- Αναζήτηση -

Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε κάθε μήνα το newsletter με προτάσεις που θα σας συναρπάσουν!

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το WeddingPlan.gr

- Εγγραφή στο Newsletter -

wedding plan

Οδηγός Επαγγελματιών