Είναι η θεραπεία κερατίνης καλή για τα μαλλιά;

Η θεραπεία κερατίνης είναι ένας γρήγορος τρόπος για να δώσεις στα μαλλιά σου απαλότητα, λάμψη και λεία όψη αξίζει όμως τον κόπο; Μάθε τα πάντα εδώ.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑimage

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω άρθρα για

 

 

 

Η κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά, τα νύχια και τα δόντια μας. Είναι εκείνη που ευθύνεται για την απαλότητα και τη λεία όψη στα μαλλιά μας και η έλλειψη της οδηγεί στο φριζάρισμα και την τραχεία όψη και υφή. Η θεραπεία κερατίνης που γίνεται στο κομμωτήριο, ουσιαστικά εμπλουτίζει την τρίχα μ μια στρώση κερατίνης ώστε  να βελτιώσει την όψη και την υφή της. 


Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εφαρμόζεται στα μαλλιά το ειδικό μίγμα κερατίνης και στη συνέχεια σταθεροποιείται με τη χρήση μιας πρέσας ισιώματος. Τέλος τα μαλλιά λούζονται πολύ καλά και φορμάρονται. Είναι μια σχετικά γρήγορη διαδικασία που έχει εντυπωσιακότατα αποτελέσματα άμεσα αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πρίν την κάνεις.


Καθώς κάποια από τα προϊόντα της θεραπείας κερατίνης περιέχουν φορμαλδεΰδη μπορεί να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου. Οι επιπτώσεις δε φαίνονται άμεσα αλλά με παρατεταμένη χρήση οι γνώμες για τη φορμαλδεΰδη διίστανται. Επίσης, μετά τη χρήση μπορεί να παρουσιαστεί ελαφριά τριχόπτωση ή και αυξημένη ξηρότητα στα μαλλιά και το κεφάλι αλλά μόνο αν δε χρησιμοποιηθούν ποιοτικά προϊόντα κατά τη θεραπεία. Είναι καλό συνεπώς να κάνεις καλή έρευνα και να επιλέξεις επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τις καλύτερες και πιο εξελιγμένες μεθόδους κι ας κοστίζουν περισσότερο. Τέλος, φρόντισε να συμβουλευτείς τους ειδικούς για το κατά πόσο η θεραπεία κερατίνης είναι κατάλληλη για το δικό σου τύπο μαλλιών και ενημέρωσε τους οπωσδήποτε για τυχόν αλλεργίες ή ευαισθησίες στο δέρμα σου.

 

 

 

 

Καταχωρήσεις
Οδηγός Επαγγελματιών

Βρείτε ποιος επαγγελματίας γάμου σας ταιριάζει. Από Wedding Planners μέχρι κτήματα δεξίωσης, ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία.

Αναζήτηση Κατηγορίας    

- Αναζήτηση -

Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε κάθε μήνα το newsletter με προτάσεις που θα σας συναρπάσουν!

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το WeddingPlan.gr

- Εγγραφή στο Newsletter -

wedding plan

Οδηγός Επαγγελματιών