Έγινα νονά στο όνειρο μου. Τι σημαίνει;

Ο ονειροκρίτης απαντάει σε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ΝΟΝΑimage

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω άρθρα για

Δε γνωρίζω για εσάς αν πιστεύετε στα όνειρα, πάντως οι περισσότεροι κι ας μη θέλουν να το παραδεχτούν, μια περιέργεια την έχουν και τους τρώει το χεράκι τους το επόμενο πρωί να ανοίξουν τον ονειροκρίτη να μάθουν τι είναι για παράδειγμα να δεις πως γίνεσαι νονός, ή κάτι αντίστοιχο. Και μιας και το θίξαμε, για να δούμε παρέα τι σημαίνει ένα τέτοιο όνειρο λοιπόν και αν οφείλουμε να του δώσουμε μια κάποια σημασία παραπάνω.

Σύμφωνα πάντοτε λοιπόν με τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι γίνεσαι νονός ή νονά, θα έχεις κοινωνική εκτίμηση, καλή υγεία και οικογενειακή γαλήνη. Αν δεις άλλον να βαπτίζει το παιδί σου, πρέπει να προσέχεις αυτόν το πρόσωπο γιατί είναι ο φύλακας άγγελος του σπιτιού σου και θα σε βοηθάει πάντοτε. Από την άλλη βέβαια, αν δεις κάποιον να βαπτίζει άλλο παιδί και όχι το δικό σου, θα κάνεις μια πολύ χρήσιμη γνωριμία με ένα έντιμο πρόσωπο. Αν δεις ότι σε επισκέπτεται ο νονός σου, θα σου ζητήσουν μια χάρη που δεν πρέπει να αρνηθείς. Αν εσύ επισκέπτεσαι το νονό σου, θα βρεθείς σε αδιέξοδο από το οποίο ένας φίλος θα σε βοηθήσει να βγεις.

Γενικά σαν όνειρο έχει μια πολύ καλή αύρα. Επίσης, αν ονειρευτείτε κάποιον να είναι ο νονός σας, θα ακούσετε καλές ειδήσεις και τότε θα είστε σίγουρα προστατευμένοι από το άτομο που είδατε στο όνειρό σας και θα επιτύχετε στην ερωτική σας ζωή. Αν δείτε τον πραγματικό σας νονό να είναι χαρούμενος είναι ένα όνειρο πολύ καλό. Θα έχετε χαρούμενες ημέρες. Προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα υγείας και επαγγελματικών. Αν όμως δείτε το νονό σας να είναι λυπημένος και στενοχωρημένος να περιμένετε σύντομα κάποια ατυχία δυστυχώς.

Καταχωρήσεις
Οδηγός Επαγγελματιών

Βρείτε ποιος επαγγελματίας γάμου σας ταιριάζει. Από Wedding Planners μέχρι κτήματα δεξίωσης, ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία.

Αναζήτηση Κατηγορίας    

- Αναζήτηση -

Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε κάθε μήνα το newsletter με προτάσεις που θα σας συναρπάσουν!

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το WeddingPlan.gr

- Εγγραφή στο Newsletter -

wedding plan

Οδηγός Επαγγελματιών