Ψηφιακό Άλμπουμ Γάμου: Τα μυστικά

Μάθε όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα ψηφιακά άλμπουμ για να επιλέξεις σωστά και να κάνεις το δικό σου άλμπουμ πραγματικό αριστούργημα.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥimage

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω άρθρα για

Τα γαμήλια άλμπουμ φωτογραφιών χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα κλασσικά που περιέχουν τις τυπωμένες φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος και τα ψηφιακά που μοιάζουν περισσότερο με περιοδικό. Καθώς η πρώτη κατηγορία δεν αφήνει πολλά δημιουργικά περιθώρια η δεύτερη έχει γίνει πλέον η δημοφιλέστερη επιλογή για τα νέα ζευγάρια.


Πως γίνεται;
Οι περισσότεροι φωτογράφοι έχουν ειδικά προγράμματα με τα οποία επεξεργάζονται τις φωτογραφίες και δημιουργούν «ψηφιακά κολλάζ» με αυτές. Σκοπός των κολλάζ αυτών είναι να πούν την ιστορία αγάπης του ζευγαριού και συνεπώς δεν περιέχουν απλές λήψεις του ζευγαριού, της τελετής και της οικογένειας. Το πιο δημοφιλές εργαλείο για τη δημιουργία ενός τέτοιου άλμπουμ είναι το Photoshop που, αν και χρονοβόρο, είναι εκείνο που δίνει το ιδανικό αποτέλεσμα.


Τι να προσέξω;
Η επιλογή του φωτογράφου είναι καταλυτικής σημασίας για τη δημιουργία του τέλειου άλμπουμ. Ο φωτογράφος σου θα πρέπει να τραβήξει φωτογραφίες από λεπτομέρειες, αυθόρμητες στιγμές και γενικά να αποθανατίσει την ατμόσφαιρα του γάμου μαζί με τις στιγμές του. Αυτές είναι οι φωτογραφίες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στο άλμπουμ σου.


Ένας πολύτιμο εργαλείο στην αναζήτηση του τέλειου φωτογράφου είναι το διαδύκτιο. Αναζήτησε στα διάφορα sites δείγματα της δουλειάς των φωτογράφων που σε ενδιαφέρουν και κάνε την επιλογή σου ανάλογα. Ενημερώσου για τις ικανότητες του φωτογράφου τόσο με τη φωτογραφική μηχανή όσο και με το photoshop ή αν συνεργάζεται με κάποιο άλλο γραφείο που ειδικεύεται στη δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ.

Καταχωρήσεις
Οδηγός Επαγγελματιών

Βρείτε ποιος επαγγελματίας γάμου σας ταιριάζει. Από Wedding Planners μέχρι κτήματα δεξίωσης, ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία.

Αναζήτηση Κατηγορίας    

- Αναζήτηση -

Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε κάθε μήνα το newsletter με προτάσεις που θα σας συναρπάσουν!

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το WeddingPlan.gr

- Εγγραφή στο Newsletter -

wedding plan

Οδηγός Επαγγελματιών