Θέματα Βάπτισης: Ιδέες για να διαλέξεις θέμα για τη βάπτιση του παιδιού σου

Πριν αποφασίσεις ποιο θέμα θα διαλέξεις για τη βάπτιση που σχεδιάζεις υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου. Διάβασε ποια είναι αυτά.

ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣimage

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω άρθρα για

Η βάπτιση του μικρού σου είναι μια πολύ σημαντική ημέρα και για αυτό το λόγο θες να την κάνεις όσο πιο ιδιαίτερη και διασκεδαστική μπορείς. Σκέφτεσαι όμως προς τη σωστή κατεύθυνση;


Ο προϋπολογισμός σου
Μπορεί μια ιδέα να φαντάζει ιδανική στο μυαλό σου αλλά όταν θα έρθει η ώρα να την υλοποιήσεις ίσως τινάξει το budget σου στον αέρα. Πρίν λοιπόν αποφασίσεις κάποιο θέμα υπολόγισε ακριβώς τι θα χρειαστεί για να το φέρεις εις πέρας όπως φαντάζεσαι.


Οι καλεσμένοι σου
Πρίν αποφασίσεις το θέμα της βάπτισης πρέπει πρώτα από όλα να σκεφτείς τους καλεσμένους σου. Θα υπάρχουν πολλά παιδιά στο πάρτι και τη βάπτιση; Θα έχεις περισσότερους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας; Αν ισχύει το πρώτο, τότε ένα πολύ παιδικό θέμα δεν πειράζει. Αν όμως ισχύει το δεύτερο τότε ίσως οι καλεσμένοι σου να μην ευχαριστηθούν πολύ την ημέρα.


Η υπόλοιπη οικογένεια
Μπορεί ένα θέμα για εσένα να μοιάζει τέλειο αλλά καλό είναι να ρωτήσεις αφενός τη γνώμη του συντρόφου σου κι έπειτα της υπόλοιπης οικογένειας σου. Είναι εντυπωσιακό πως οι δικοί μας άνθρωποι μπορούν να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πράγματα στα οποία μπορεί να μη δίναμε σημασία.


Ο χώρος
Μη διαλέξεις το χώρο της δεξίωσης πρίν αποφασίσεις το θέμα ή αν το έχεις ήδη κάνει, προσπάθησε να διαλέξεις ένα θέμα που να προσαρμόζεται στο χώρο που διάλεξες. Αν για παράδειγμα έχεις διαλέξει ένα κτήμα με δέντρα, ίσως το θέμα μικρές γοργόνες ή πειρατές να μην ταιριάζει με το σκηνικό.


Φαντασία με μέτρο
Αν το θέμα που έχεις στο μυαλό σου είναι κάτι εξαιρετικά ιδιαίτερο τότε θα πρέπει να ψάξεις πολύ καλά τους τρόπους με τους οποίους θα το υλοποιήσεις. Μπορεί η φαντασία σου να μην έχει όρια αλλά οι δυνατότητες που σου δίνονται σίγουρα έχουν γι’ αυτό υπολόγισε σωστά τις κινήσεις σου και μη διαλέξεις ένα θέμα που μπορεί να καταλήξει σχεδόν αδύνατο να υλοποιηθεί.
Καταχωρήσεις
Οδηγός Επαγγελματιών

Βρείτε ποιος επαγγελματίας γάμου σας ταιριάζει. Από Wedding Planners μέχρι κτήματα δεξίωσης, ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία.

Αναζήτηση Κατηγορίας    

- Αναζήτηση -

Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε κάθε μήνα το newsletter με προτάσεις που θα σας συναρπάσουν!

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το WeddingPlan.gr

- Εγγραφή στο Newsletter -

wedding plan

Οδηγός Επαγγελματιών