5 Λόγοι για τους οποίους χρειάζεσαι έναν διοργανωτή γάμου!

Στις μἑρες μας, χἀρη στο διαδἱκτυο και τα social media, εἰναι πολὐ ευκολότερο να εμπνευστείς ιδέες για τις ξεχωριστἐς στιγμἐς της ζωἠς σου. Ωστόσο, ακόμα και αν έχεις βοήθεια από φιλους και συγγενείς, αναμφιβολα θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου απρόσμενα εμπόδια!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΓΑΜΟΥimage

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω άρθρα για Δεξίωση Γάμου

Στις μἑρες μας, χἀρη στο διαδἱκτυο και τα social media, εἰναι πολὐ ευκολότερο να εμπνευστείς ιδέες για τις ξεχωριστἐς στιγμἐς της ζωἠς σου. Ωστόσο, ακόμα και αν έχεις βοήθεια από φιλους και συγγενείς, αναμφιβολα θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου απρόσμενα εμπόδια. 
 
Η Crazy Diamond εἰναι εδὠ για σἐνα για να σε καθοδηγἠσει σωστἀ έτσι ώστε να ξεπερἀσεις τις δυσἀρεστες εκπλἠξεις και τις αναπἀντεχες δυσκολἰες. 
 
1) Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος 

Η διοργἀνωση γἀμου εἰναι σαν να αποκτἀς ξαφνικἀ μια δεὐτερη δουλειἀ. Ο συντονισμὀς των συνεργατὠν, η υλοποίηση των ιδεὠν σου, ο ἐλεγχος του προϋπολογισμού και η εκπλήρωση των προσδοκιών (των δικών σου αλλά και των γύρω σου) αποτελοὐν μὀνο μερικοὐς απὀ τους παρἀγοντες που θα πρἐπει να λἀβεις υπὀψη σου. 
 
2)Προσοχἠ! Οι κἰνδυνοι που κρὐβονται πἰσω απὀ την λἐξη “γἀμος”

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η λέξη ‘’γάμος’’, συνεπάγεται αυτομάτως την εκτίναξη των τιμών στα ύψη. Η Crazy Diamond αναλαμβάνει για σένα να εξασφαλίσει μια ομαλή συνεργασία με τους  προμηθευτές, στις πιο συμφέρουσες τιμές, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Μπορεἰς να μας θεωρήσεις τον “δικὀ σου ἀνθρωπο”. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε για σένα το καλύτερο δυνατό.
 
3)Προτεραιὀτητες: Εμεἰς τρἐχουμε, εσὐ απολαμβἁνεις!

Ανἀμεσα στις πολλἐς ευθὐνες που θα επωμιστείς υπἀρχουν πρἀγματα που είναι πιο προσωπικά και τα απολμβάνεις (όπως η επιλογή του νυφικού), και κάποια που θα μπορούσε να κάνει κάποιος άλλος για σένα (όπως, π.χ., η εύρεση και ο συντονισμός των προμηθευτών). Η Crazy Diamond θα αναλάβει ὀ,τι σε βαραἰνει ώστε να μπορέσεις να συγκεντρωθεἰς στη χαρἀ της προετοιμασἰας του γάμου σου. Αυτὀ σου αξἰζει για την πιο ευτυχισμένη μἐρα της ζωἠς σου!
 
4)Το “know-how”: Απὀ το ὀνειρο στην πραγματικὀτητα

Οι περισσότεροι μελλὀνυμφοι ξἐρουν ακριβὠς τι θἐλουν, αλλἀ ἰσως δεν αντιλαμβἀνονται πὠς και τί απ᾽ὀλα αυτἀ μπορεἰ να γίνει πραγματικότητα. Η Crazy Diamond καθοδηγούμενη από τις ανάγκες και τις επιυθμίες σου,  φροντίζει να σου δείξει τον δρόμο ώστε  να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, σεβόμενη απόλυτα τους δικούς σου όρους (συναισθηματικούς, οικονομικούς κλπ).
 
5)Ἐνας γἀμος με τη δικἠ σου υπογραφἠ

Με την εμπειρἰα και τη δημιουργικὀτητα της, η Crazy Diamond ἐχει την ικανὀτητα, αναδεικνύοντας την μοναδικὀτητα του ζευγαριοὐ, να διοργανωνει μια εκδἠλωση κομμἐνη και ραμμἐνη στα δικἀ σου μἐτρα. 
 
Κἀθε ζευγἀρι δικαιοὐται μια μοναδικἠ μἐρα για να γιορτἀσει το νἐο ξεκἰνημα της ζωἠς του, αλλἀ δυστυχώς δε διαθέτουν όλα τον απαραίτητο χρόνο και τις κατάλληλες γνώσεις για την οργάνωση ενός ξεχωριστού γάμου.  
 
Η φιλοσοφία της Crazy Diamond εἰναι: “Μην παρουσιἀζεις προβλἠματα στον πελἀτη, παρουσἰασἐ του λὐσεις!”. Eἰμαστε εδὠ να σου προσφἐρουμε ξεχωριστἐς, δημιουργικἐς και εξατομικευμἐνες υπηρεσἰες για το δικὀ σου γἀμο.

Η Crazy Diamond είναι εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων με έδρα την Αθήνα. Προσφέρουμε δημιουργικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες και εξασφαλίζουμε ανεπανάληπτες και αξέχαστες εμπειρίες για εσάς και τους καλεσμένους σας.
 
Είτε πρόκειται για γάμο,βάφτιση,ιδιωτικό πάρτυ ή γενέθλια θα συνεργαστούμε με τους καλύτερους συνεργάτες και προμηθευτές  ώστε να εξασφαλίσουμε την κάλυψη όλων των ανάγκών σας. Χάρη στην εμπειρία μας πάνω στη διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο πιστεύουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μοναδική εκδήλωση με διεθνή χροιά!


Marasli, 29 - Kolonaki 10676 - Athens, Greece
tel: +30 210 725 2919
mob: +30 697 297 5371
location: google map
 
 

Νύφη

Νυφικά, αξεσουάρ, κοσμήματα! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την μέρα του γάμου σας.

Ομορφιά

Μακιγιάζ, Μαλλιά, Χτενίσματα, Νύχια! Γίνε πιο όμορφη από ποτέ, την μέρα του γάμου.

 

Γάμος

Τα πάντα που πρέπει να γνωρίζεις και να κάνεις για να οργανώσεις μοναδικά ένα τέλειο γάμο.

Δώρα

Ευχές και Δώρα, για τη γυναίκα, τον άντρα, τους κουμπάρους, τα παιδιά και τους καλεσμένους.

 

Βάπτιση

Τα πάντα που χρειάζεται να ξέρεις για να οργανώσεις μια αξέχαστη βάπτιση στο μωρό σου.

Πάρτυ

Catering, μουσική, τραγούδια, χοροί! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα αξέχαστο πάρτυ γάμου.

 
Καταχωρήσεις
image

Twisted Classics by Katia DelatolaH νεαρή αλλά άκρως ταλαντούχα σχεδιάστρια Κάτια Δελατόλα...σας περιμένει να την...

image

Astra Private ClubΗ ομάδα του Astra Private Club είναι στη διάθεσή σας για μια προσωπική συνάντηση στον χώρο μας, για να...

image

Μπαλκόνι στις ΚυκλάδεςΑναλαμβάνουμε να οργανώσουμε τη γαμήλια δεξίωση ή τη βάφτιση του παιδιού σας προσφέροντάς...

image

Αρδάμης Παραδοσιακοί ΞενώνεςΟι Παραδοσιακοί Ξενώνες Αρδάμης είναι ένας μοναδικός προορισμός και για νεόνυμφα...

Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε κάθε μήνα το newsletter με προτάσεις που θα σας συναρπάσουν!

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το WeddingPlan.gr

- Εγγραφή στο Newsletter -